Kitten

Voor een gezonde start

Natuurlijke en gezonde voeding is van groot belang voor kittens. Gezonde voeding draagt overigens bij aan een optimale groei en ontwikkeling. Omdat kittens andere voedingsbehoeften hebben dan volwassen katten, bevat al onze kittenvoeding uitgebalanceerde hoeveelheden aan vetten, eiwitten, vitaminen en mineralen. Deze voedingsstoffen zijn onder andere nodig voor een optimale groei en ontwikkeling van de spieren, voor extra energie en voor een goede ontwikkeling van de botten. Daarnaast zorgt gezonde voeding voor goede, stevige ontlasting en een mooie glanzende vacht. Kittens die een gezonde voeding krijgen zitten veel beter in hun vel en zijn alerter en levendiger.

Volwassen

Voor een goede gezondheid

Wanneer een kat een leeftijd van 12 maanden heeft bereikt, mag het dier voeding krijgen voor volwassen katten. Voeding voor volwassen katten heeft andere hoeveelheden aan eiwitten, vetten en andere verhouding in vitaminen en mineralen dan voeding voor kittens. Volwassen katten zijn immers niet meer in de groei, en daardoor veranderen ook de voedingsbehoeften. Bij Johnson Petfoods vinden we het belangrijk dat katten natuurlijke en gezonde kattenvoeding krijgt. Gezonde voeding draagt namelijk bij aan een gezonde en een vitale kat en dat zie je!

Senior

Om gezond oud te worden

Senior katten hebben andere voedingsbehoeften dan kittens of volwassen katten. Het is belangrijk dat de nieren van senior katten zo veel mogelijk ontzien worden. Dit kan door een optimale verhouding van mineralen en door eiwitbronnen te gebruiken die goed verteerbaar zijn. Ook moet de voeding smakelijk zijn omdat oudere katten vaak een verminderde eetlust hebben. Met de juiste senior voeding kan jouw kat gezond oud worden.

© 2020 - 2022 Hond en Zoë | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel