Hey Hey,

Even voorstellen, Ik ben Zoë Van Hoyweghen.

Mijn man en ik zijn trotse ouders van ons zoontje Nio, 2 Amerikaanse Bully's 'Balou & Letty' en onze kat 'Bijoux'. We wonen in het mooie en rustige Wachtebeke.

Uit mijn liefde voor dieren, met in het bijzonder honden, heb ik de stap genomen om Hond&Zoë op te richten in bijberoep. 
Niet moeilijk als je bent opgegroeid tussen honden zoals Bouviers en Berner Sennenhonden en dan eindelijk op mijn 12jaar een eigen hond heb mogen nemen. Mijn keuze was een schattige, speelse en koppige Engelse Cocker Spaniel, genaamd Zohra. Spijtig genoeg heb ik mijn beste vriendin moeten laten gaan na 12 mooie jaren samen.

           

Mijn studies hebben echter niks te maken met dieren, ik heb een bachelordiploma Bedrijfsmanagement-Rechtspraktijk en Preventieadviseur niveau 2 behaald. In hoofdberoep werk ik als administratief bediende.

Maar,.... Ik word zo gelukkig van honden  ! 

Dus begon ik als hobby honden huiselijk op te vangen in ons gezin als de baasjes op reis gingen, naar het ziekenhuis moesten of in een periode weinig tijd hadden. Onze honden Balou & Letty vonden het fantastisch om een speelkameraadje bij te hebben en wij een knuffelbeertje extra. 

Om die reden ben ik mij steeds blijven verdiepen in hondengedrag en hondentaal. Ik heb meerdere workshops en cursussen gevolgd (o.a. De connectiemethode®) om mijn eigen honden beter te begrijpen en steeds leerde ik nog zoveel nieuwe zaken,
wist ik dan nog maar zo weinig ? JA zeker, er zit heel wat achter onze honden hun gedrag en communicatie !

Ik besloot me verder te verdiepen in het gedrag van honden en ben gestart met de opleiding Professioneel Hondengedragsbegeleider bij Geert de Bolster – de Connectiemethode®.

Mijn behaalde diploma's zijn Hondengedragsbegeleider - Hondenopvoeder en Specialist Probleemgedrag – de Connectiemethode®.
Met veel passie blijf ik mijn kennis over honden en gedrag uitbreiden en volg ik regelmatig lezingen en bijscholingen.

Hopelijk heb ik je een kijkje kunnen laten nemen achter het hart van Hond & Zoë.
Vele groetjes Zoë

 

© 2020 - 2024 Hond en Zoë | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel