Snuffel niet verder want je bent op het juiste spoor om de leukste hondenspulletjes te ontdekken,

onder andere ; 

- Unieke hondengadgets
- Kwalitatief hondenspeelgoed
- Lekkere sterke kauwsnacks
- Gepersonaliseerde items voor jouw hond
- Gepersonaliseerde items voor het baasje
- Gepersonaliseerde (cadeau)box voor jouw hond of ander hondenvriendje

Alles wat hier wordt aangeboden, zal eerst worden getest en goedgekeurd door mijn eigen honden Balou & Letty, Amerikaanse bully's.
Zo zijn we zeker dat het tegen een stootje kan en jouw hond er zeker plezier aan zal beleven.

De bevindingen zullen ook worden meegedeeld en in filmpjes getoond worden zodat je een kijkje kan nemen naar de kwaliteit of sterkte van de stuks. Om die reden proberen wij sterk speelgoed en lang kauwplezier uit te kiezen voor alle honden.

Herkennen jullie het ook? Je koopt iets nieuw en na 2 minuten is het al in duizend stukken, JA ZEKER !

Hopelijk vinden jullie hier leuke nieuwe snacks of speelgoed waar jouw viervoeter veel plezier aan kan beleven !
Natuurlijk kunnen we niet voor 100% garanderen dat jouw hond het niet stuk krijgt of het anders beleefd, wij proberen enkel onze ervaringen door te geven om jullie beter te kunnen informeren bij jullie aankoop*.

Elke hond en elk ras is anders met een eigen persoonlijkheid, eigen favoriete soorten speeltjes (vb. kauwen / apporteren / trekspel) of eigen smaak van snacks. Gelukkig maar of het zou saai worden als alles hetzelfde zou zijn.  Om die reden is het belangrijk verschillende uit te proberen tot je het beste hebt gevonden voor jouw hond.

Veel plezier !
Groetjes Team Zoë, Balou & Letty !

Psssst... Is er toch nog iets wat je mist of graag in onze webshop anders ziet laat het ons gerust weten, wij staan altijd open voor suggesties.

 

*Opgelet: 'Ondanks de hoogste kwaliteit is geen enkel stuk speelgoed onverwoestbaar. Hond & Zoë is niet verantwoordelijk voor eventuele materiaalgebreken, slijtage van het product, noch voor de kwaliteit of risico’s tijdens het gebruiken van dit product. Laat jouw hond dus nooit zonder toezicht spelen!’

 

per pagina
per pagina
© 2020 - 2023 Hond en Zoë | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel